Wat zeggen mijn klanten?

Ik heb tijdens het happy power traject van Belinda geleerd dat ik er mag zijn, dat ik net zo belangrijk ben als anderen. Dat ik mag vertrouwen en mag genieten en dat ik niet meer uit angst hoeft te leven. Ik vind Belinda een schat, Lief en vol levensenergie en vertrouwen. Ze is in staat het beste bij mij naar boven te halen en te krijgen. Dank je wel Belinda voor al je hulp en steun.
Sabine
De happy power sessies hebben mij in vele opzichten geholpen. Niet alleen heb ik meer rust en ruimte in mijn hoofd gekregen maar is mijn zelfvertrouwen gegroeid. De behandelingen zijn laagdrempelig, er wordt tijd voor je genomen en je bent er even helemaal uit. De weken erna ben ik scherper, slaap ik beter en ben ik veel energieker. Een aanrader voor een ieder die aan verandering toe is en bij zichzelf wilt beginnen. Daarnaast is Belinda een fijne vrouw die de tijd voor je neemt, naar je luistert en je in je waarde laat.
Laura
Na de happy power sessies met Belinda is er zoveel positief veranderd. Deze veranderingen begon ik te merken één week na de behandeling. Ik kan alleen maar zeggen dat ik verlost ben van alle negatieve dingen en het positieve weer kan omarmen. Ongelooflijk…ik heb mij nog nooit zo sterk gevoeld. Ik ben Belinda immens dankbaar.
Pascale

"Ik heb na de happy power sessie meer rust in mijn hoofd. Gevoel van niets moet en alles is goed"

Yvonne

ik heb van Belinda een afstandshealing gehad. Het voelde alsof er op een gegeven moment een knopje omging. Alsof ik uit een negatieve mist werd getrokken. Kon van een afstandje naar mezelf kijken en kreeg daardoor inzichten. Zat daarna heel hoog in mijn energie en zit vandaag ook lekkerder in mijn vel. Dank je wel voor de healing.
Lonneke
Na de afstandshealingen voel ik me erg goed en heb echt dingen veranderd in mezelf. Ik wil meer gaan genieten en minder twijfelen aan mezelf en dat heb ik voor een groot gedeelte aan jou te danken. Dus dank je wel lieve Belinda.
Miranda