BBB – BEWUST BLIJE BOOSTERS met Belinda

YESSSS na zoveel mooie reacties na mijn BBB in het voorjaar, heb ik ontzettend veel zin om in deze donkere periode vlak voor de drukke kerstperiode weer te gaan starten met Bewust Blije Boosters met
Belinda.

Lieve vrouw, voel je deze periode wat meer onrust? Kan je wel wat blije inspiratie en energie gebruiken? Pak jij normaal gesproken deze periode niet genoeg tijd voor jezelf en wil je het nu juist anders gaan doen? Of voel je je deze periode niet helemaal krachtig? Wil je juist tijdens de periode voor kerst die blijheid voelen en met een blij energiek en krachtig gevoel de feestdagen in gaan?

Doe je mee? 20 dagen lang gaan we stappen zetten om ons blije bewustzijn te boosten naar meer rust, blijheid, inspiratie, creativiteit, overvloed en liefde voor jezelf.

Ik ga je deze dagen upliften en meenemen in een hoge frequentie, zodat jij jezelf en je leven kunt upgraden zodat deze tijd met weinig zon en meer onrust nog een stuk lichter en zonniger voor je aanvoelt.

 

Data

Van dinsdag 28 november tot en met maandag 18 december 2023.

Of je nu ondernemer bent of in loondienst, wel of geen relatie hebt, je nu niet in een fijne situatie zit of wel… voel je dat je nog wel wat persoonlijke, blije stappen mag zetten?

Dan ben je welkom om te upgraden/boosten in mijn Happy Power energie!

Wat houdt het programma in?

  • Minimaal 7 complete Happy Power Boost masterclasses en healings waarin je tools krijgt hoe je in jouw blije energie stapt. Ook ontvang je healings en powermeditaties waarin jouw blije ziel in 1 lijn komt met jouw lichaam en je afrekent met oude gewoontes en patronen die niet meer bij jou passen en je meer rust krijgt.
  • Toegang tot de besloten community “Bewust Blije Boosters” waarin ik mijn masterclasses geef en jou in een hoge positieve energie zet. Ook plaats ik blije krachtige berichten en is dit een besloten groep met afgestemde vrouwen die ook hun bewustzijn willen vergroten voor een nog mooier leven.
  • Persoonlijke Happy Power Talks/WhatsApps afgestemd op jou zodat je gelijk in een hoge blije energie komt.
  • De inzichten, tools helpen je in je leven om bewuster en positiever in het leven te staan. De healings werken ook na het programma nog lekker door.

Let op: dit is geen vastomlijnd programma! De onderwerpen en healings zullen ontstaan in de energie en ik vertrouw op magie.

Kun je niet bij de Happy Power Healing masterclasses zijn? Geen probleem. Alle sessies worden live opgenomen en kun je op een later moment terugkijken. Je krijgt genoeg tijd om alles te integreren. Omdat ik jou al in de energie zet, is dat net zo krachtig als wanneer je live mee doet!

De waarde van dit complete programma is € 222,00, maar omdat ik het echt toegankelijk wil houden voor álle vrouwen, ga ik dit aanbieden voor € 88,00 inclusief btw.

Een unieke kans, al zeg ik het zelf! Normaal vraag ik € 95,00 inclusief btw per uur. Nú krijg jij dus 18 dagen lang uuuuren Belinda energie voor maar € 88,00 inclusief btw.

Een échte no brainer dus!

“Ik voel me opgeruimd, licht rust en veel meer in mijn kracht staan. Ik blijf ook dicht bij mezelf. Luister naar mijn lichaam wat ik nodig heb en doe waar ik zin in heb.”

“Ik  heb na de BBB mooie inspirerende en spirituele gesprekken en een mooi aanbod gekregen voor mijn praktijk.”

“Zo mooi hoe jij ieders hart hier open zet lieve Belinda. Wauw!”