YESSSS na de vorige editie met zoveel mooie resultaten ga ik het weer doen.
Dit keer de LENTE editie van Bewust Blije Boosters.

Lieve vrouw, voel je dat je na de winterperiode meer uit je blije schulp wilt kruipen? Dat je nog niet volledig aan het bloeien bent? Waar stroomt het nog niet helemaal? Kan je wel wat zielsinspiratie, energie en innerlijke kracht gebruiken? Wil je nog meer uit je hoofd en nog meer in lijn komen met jouw hart? Wil je meer geluk en plezier aantrekken in je leven?

Doe je mee? In de 21 dagen dat het programma duurt ontvang je soulhealings, 6 masterclasses en geregeld persoonlijke audio’s en berichtjes, zodat je meelift op de tijdlijn van flow, creativiteit, magie, geluk, overvloed en daadkracht.

Daarna sta je (nog) krachtiger, bewuster en blijer in het leven.

 

Data

Van maandag 11 maart tot en met zondag 31 maart 2024 zullen de healingen en masterclasses plaatsvinden, maar jij kunt ze ontvangen en kijken wanneer het jou schikt.

Waar

Online, je kunt alles ontvangen in je eigen vertrouwde omgeving

 

Of je nu ondernemer bent of in loondienst, wel of geen relatie hebt, je nu niet in een fijne situatie zit of wel… voel je dat je nog wel wat persoonlijke, blije stappen mag zetten?

Dan ben je welkom om te upgraden/boosten in mijn Happy Power energie!

Wat houdt het programma in?

Je ontvangt 6 complete Happy Soul healing masterclasses van 1 tot 1,5 uur, zodat jij in jouw blije energie stapt. (je kunt ze ook later kijken)

Je ontvangt soulhealingen waarin jouw blije ziel afgestemd wordt en in lijn komt met jouw lichaam.

Je krijgt toegang tot de besloten community “Bewust Blije Boosters Lente editie” waarin ik mijn masterclasses geef en jou in een hoge positieve energie zet.

Je ontvangt via de whats app persoonlijke berichten en audio’s van mij afgestemd op jou ( mijn persoonlijke Happy Power) zodat je gelijk in een hoge blije energie komt.

De tools helpen je om bewuster, blijer en daadkrachtiger in het leven te staan. De healings werken ook na het programma nog lekker door.

De facebookgroep blijft 3 maanden open zodat je ruim de tijd krijgt om alles te integreren.

 

Let op: dit is geen vastomlijnd programma! De onderwerpen en healings zullen ontstaan in de energie en ik vertrouw op magie.

Kun je niet bij de Happy Power Healing masterclasses zijn? Geen probleem. Alle sessies worden live opgenomen en kun je op een later moment terugkijken. Je krijgt genoeg tijd om alles te integreren. Omdat ik jou al in de energie zet, is dat net zo krachtig als wanneer je live mee doet!

De waarde van dit complete programma is € 222,00, maar omdat ik het echt toegankelijk wil houden voor álle vrouwen, ga ik dit aanbieden voor € 88,00 inclusief btw.

Een unieke kans, al zeg ik het zelf! Normaal vraag ik € 95,00 inclusief btw per uur. Nú krijg jij dus 21 dagen lang uuuuren Belinda energie voor maar € 88,00 inclusief btw.

Een échte no brainer dus!

“Ik voel me opgeruimd, licht rust en veel meer in mijn kracht staan. Ik blijf ook dicht bij mezelf. Luister naar mijn lichaam wat ik nodig heb en doe waar ik zin in heb.”

“Ik  heb na de BBB mooie inspirerende en spirituele gesprekken en een mooi aanbod gekregen voor mijn praktijk.”

“Zo mooi hoe jij ieders hart hier open zet lieve Belinda. Wauw!”